Çan Belediyesi Yaz Spor Okulu Sezonu Kapattı

Çanakkale'nin Çan ilçesinde belediye tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen futbol, voleybol, basketbol badminton taekwondo güreş olmak üzere altı farklı branşta faaliyet gösteren "Yaz Spor Okulu" çalışmaları sona erdi

Çan Belediyesi Yaz Spor Okulu Sezonu Kapattı
Çanakkale'nin Çan ilçesinde belediye tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen futbol, voleybol, basketbol badminton taekwondo güreş olmak üzere altı farklı branşta faaliyet gösteren "Yaz Spor Okulu" çalışmaları sona erdi.
Gazi Mustafa Kemal Gençlik Spor Merkezi tesislerinde düzenlenen kapanış töreni ile sona eren "Çan Belediyesi Yaz Spor Okulu" çalışmalarından 500 öğrenci faydalanırken, kursiyer öğrenciler uzman hocalar eşliğinde çalıştırıldı. Kapanış töreni, kursiyer öğrencilerin sundukları gösteri maçıyla devam etti. Gösteri maçının ardından Çan Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösterisi, törene gelenlere güzel dakikalar yaşattı. 29 Haziran'da başlayıp 10 Ağustos'ta sona eren "Yaz Spor Okulu" hakkında bilgi veren Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, önceliklerinin "insana hizmet ve insana yatırım" olduğunu belirterek, "Sosyal belediyecilik anlamında faaliyetimizi sizlerin ve dolayısıyla bizlerin biricikleri ve en değerli varlıkları olan çocuklarımıza yönelik olarak gerçekleştirdik. Ülkeye iyi bir gelecek hazırlamak için çocuklara iyi bir eğitim vermek şart. 29 Haziran'da Çan Belediyesi Yaz Spor Okulu'nun çalışmalarını başlattığımız etkinliğimizden bu süre içinde yaklaşık 500 öğrenci faydalandı. Burada çocuklarınız güzel anlar yaşadılar, yeni arkadaşlar edindiler ve tatillerini böylesi güzel bir faaliyetle geçirdiler. Çan Belediyesi Spor Okulu bugün burada bitmiyor. Çünkü bugünden itibaren çocuklarımızın arasında burada oluşan o arkadaşlık duygularının devamı için buraya katılan çocuklarımızın arasında turnuvalar düzenleyip bu faaliyetin devamını sağlayacağız. Çan Belediyesi olarak şehrin her noktasında ve ayrım yapmadan her kesiminde olmaya devam edeceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Yaz Spor Okulu öğrencilerine katılım belgelerini ve öğretmenlerine teşekkür belgelerini takdim etti. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, AK Parti Çan İlçe Başkanı Sebahattin Güner, Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.