Kepez'de Ramazan'da 3 bin 500 kişiye iftar verilecek

Antalya Kepez Belediyesi, beş yerde kuracağı iftar çadırlarıyla Ramazan'da günde 3 bin 500 kişiye sıcak yemek verecek. Geleneksel Ramazan etkinliği ka

Antalya Kepez Belediyesi, beş yerde kuracağı iftar çadırlarıyla Ramazan'da günde 3 bin 500 kişiye sıcak yemek verecek. Geleneksel Ramazan etkinliği kapsamında 11 Ağustos ile 8 Eylül tarihleri arasında Kepez Belediyesi Spor Tesisleri'nde de çeşitli organizasyonlar düzenlenecek.

Kepez Belediyesi'nden yapılan yazılı basın açıklamasında, Akdeniz Kültür İletişim Kulübü (AKİK) işbirliği ile yapılacak Ramazan etkinlikleriyle ilgili bilgi verildi. Buna göre, Kepez Belediyesi Spor Tesisleri, Varsak eski belediye binası yanı, Gülveren Mahallesi Galericiler Sitesi Semt Pazarı, Fatih Mahallesi Sağlık Ocağı yanı, Baraj Mahallesi Şehit Tabip Teğmen Atilla Nizam Parkı'nda iftar çadırı kurulacak.

Kepez Belediyesi Spor Tesisleri'nde düzenlenecek Ramazan etkinliklerinde ise Hacivat-Karagöz, Orta Oyunu, Aşık ile Maşuk gibi temaşa sanatlarının yanı sıra Mevlana'dan Neyname sahne gösterisi, Aşıklar Gecesi, aile sineması, Antalya Teke Yöresi Düğün Halayı, Mehteran ve yöresel etkinlikler yer alacak. Ramazan boyunca sanatçılar da konser verecek.

Rahmet ve bereket ayının, Türk ve İslam alemine güzellikler, sağlık ve barış getirmesini dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan'ın ilçede huzurlu bir şekilde yaşanması için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Tütüncü, etkinlik alanında kurulacak halkla ilişkiler standıyla da vatandaşın dertlerini dinleyeceklerini aktardı.