Kastamonu Belediyesi'nin Halil İbrahim Sofrası yarın kurulacak

Kastamonu Belediyesi tarafından hayırseverlerin maddi desteği ile gerçekleştirilen ve 'Halil İbrahim Sofrası' adı verilen iftar çadırı ilk iftar olan

Kastamonu Belediyesi tarafından hayırseverlerin maddi desteği ile gerçekleştirilen ve 'Halil İbrahim Sofrası' adı verilen iftar çadırı ilk iftar olan yarın akşam başlayacak.

Kastamonu Belediyesi tarafından Kastamonu'daki hayırseverlerin maddi katkısı ile her yıl Ramazan ayında gerçekleştirilen 'Halil İbrahim Sofrası' yarın akşam başlayıp ramazan ayı boyunca devam edecek. Kastamonu Belediyesi tarafından yaklaşık 1 ay önce 30 günlük iftar çadırına maddi destek sağlanması için başlatılan çalışmanın hayırseverlerin yoğun ilgisi nedeniyle aynı gün tamamlandığı ortaya çıktı. Kastamonu Belediyesi hizmet binası yanında kurulan Halil İbrahim Sofrası'nın ilk günkü finansmanını Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi'nin karşılayacağı öğrenildi.

Halil İbrahim Sofrası'nın yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere kuru gıda yardımı yapılacağı belirtildi. Kastamonulu hayırseverlerin desteği ile il merkezinde yaşayan 3 bin 500 aileye içinde makarna, sıvı yağ, şeker, çay, pirinç, salça, tuz, un ve şehriyeden oluşan yaklaşık 13 kg ağırlındaki kuru gıda yardım paketleri dağıtılacağı bildirildi. Kastamonu Belediyesi tarafından bir tanesi 21 TL 25 Kr. değerindeki kuru gıdaların dağıtımı mübarek Ramazan ayının ilk günlerinde başlayacak.