Gurbetçiler kaplıca işletmecilerinin yüzünü güldürdü

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'ne yurt dışından yıllık izinlerini geçirmek için memleketlerine gelen gurbetçilerin kaplıcalara büyük ilgi göstermesi işletmec

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'ne yurt dışından yıllık izinlerini geçirmek için memleketlerine gelen gurbetçilerin kaplıcalara büyük ilgi göstermesi işletmecilerin yüzünü güldürdü.

Tatillerini geçirmek için memleketlerine gelen gurbetçiler kaplıcalara akın ediyor. İlçede kaplıca işletmeciliği yapan Akın Kayhan, bu yıl kaplıcalara gurbetçilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Bu sezon kaplıcalarımıza yurt dışından gelen gurbetçilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştık. Talebi karşılamak için yatak kapasitemizi artırdık. Buna rağmen yine de gurbetçilerimizin yoğun talebini karşılamakta güçlük çekiyoruz." dedi.

Ramazan ayıyla birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Kayhan şöyle konuştu: "Ramazan ayına giriyoruz. Biz bu ayda hem gurbetçilerimize hemde çevre illerimizden tatilini geçirmek üzere kaplıcamıza gelen vatandaşlarımıza yönelik ramazan ayı boyunca etkinlikler düzenleyeceğiz. Bizim amacımız gurbetçilerimizin ve diğer vatandaşlarımızın sağlıklı huzurlu bir şekilde kaplıcada ağırlamak. İlçemizin bu anlamda tanıtıma ihtiyacı var. Bu çok önemli hem ekonomik anlamda hem de ilçemizin kalkınmasına jeotermal öncülük etmiş olacak. Allaha şükür işlerimiz çok iyi ramazanın bu mevsime gelmesi ayrıca gurbetçilerimizin de izinlerini ve tatillerini burada geçirmeleri işlerimizin yoğunluğunu bir kat daha artırdı."