Cizreli Küçük Özkan Fenerbahçe'de

Şırnak'ın Cizre Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı futbol okulunda futbol eğitimi alan küçük Özkan Aygün artık Fenerbahçe'de.

Cizreli Küçük Özkan Fenerbahçe'de
Cizre Halk Eğitim Merkezi futbol okulunda bir yıldan bu yana eğitim alan 12 yaşındaki Özkan Aygün, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Mardin'de düzenlendiği futbolcu seçmelerinde üstün bir performans göstererek teknik heyet tarafından seçildi. Vatan İlköğretim Okulu altıncı sınıfından teşekkür belgesi alarak başarılı bir şekilde bir üst sınıfa geçmeye hak kazanan küçük Özkan, derslerinde göstermiş olduğu başarıyı futbolda da gösterip bu başarısını Fenerbahçe Spor Kulübü'nün teknik heyeti tarafından seçilmesi ile
kanıtlamış oldu. Küçük Özkan iki tecrübeli futbol adamı olan Mevlüt Çeper ve Abdullah İde'nin vermiş olduğu kaliteli futbol eğitimini iyi bir şekilde uygulayıp bu eğitimin mükafatını da Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından seçilmekle aldı. Cizreli Özkan Aygün yaklaşık 1 ay sonra Fenerbahçe Futbol Okulu'nda futbol hayatına kaldığı yerden devam edecek. Özkan bu başarısında emekleri olan başta ailesine ve kendisini eğiten Mevlüt Çeper ve Abdullah İde'ye teşekkür ettiğini dile getirdi.