Bolu Belediyesi sporcusu Taekwondo'da üçüncü oldu

Bolu Belediyesi sporcusu Göktuğ Kürşat Ateş, Nevşehir'de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda 3'üncü olarak milli takım seçmelerine

Bolu Belediyesi sporcusu Göktuğ Kürşat Ateş, Nevşehir'de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda 3'üncü olarak milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

72 ilden bin 600 sporcunun katıldığı şampiyonada Bolu Belediyesi, 2 sporcu ile yer aldı. Bolu Belediyesi Taekwondo Takımı, antrenörü Salih Tuvar idaresinde başarıya doğru ilerliyor. Bunun bir göstergesi de şampiyonadaki başarı. Şampiyonaya 57 kilogramda katılan Göktuğ Kürşat Ateş, 38 rakibinin içerisinden 3'üncü oldu. Göktuğ Kürşat Ateş, bu derecesiyle milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Önceki yıllarda Aynur Begde, Ümit Bayrak, Zekeriya Demirci, İlknur Yıldırım ve Huriye Çakır gibi isimleri milli takıma kazandıran Bolu Belediyesi Taekwondo Takımı'nda Huriye Çakır, Hollanda'da yapılan uluslararası yarışmada 3'üncü olarak bronz madalya kazanmıştı. Türk Bayrağı'nı dalgalandıran Çakır, Türkiye'ye dönünce 75 Cumhuriyet altınıyla ödüllendirilmişti.