Karısı ve kızını boğark öldürdüğü iddia edilen şahıs tutuklandı

Ümraniye'de karısını ve hamile kızını boğarak öldürdüğü iddia edilen Sebahattin A. (47) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderil

Ümraniye'de karısını ve hamile kızını boğarak öldürdüğü iddia edilen Sebahattin A. (47) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sebahattin A.'nın psikolojik tedavi gördüğü ve daha önce bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi.

Dün gece geç saatlerde meydana gelen olayda, iddiaya göre Dudullu Birlik Mahallesi Kevser Sokak'ta Sebahattin A. isimli şahıs uyuyan karısı Ruzkat A. (48) ve evli kızı Sevgi A.'yı boğarak öldürdü. Cinayetin ardından evden ayrılan Sebahattin A. yolda rastladığı polislerce şüpheli görüp durduruldu. Sebahattin A. polislere işlediği cinayeti itiraf etti. Yapılan incelemenin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri tarafından sorgulanan katil zanlısı Sebahattin A. buradaki işlemlerinin ardından Ümraniye Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi 2. Sulh Ceza Mahkemesi ise Sebahattin A.'yı tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Cinayeti işlediği iddia edilen baba Sebahattin A.'nın psikolojik tedavi gördüğü belirtildi. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde bir süre tedavi gören baba Sebahattin A.'nın emniyetteki ifadesinde ifadesinde "Uydudan benim evimin içi izleniyor. Karımın ve kızımın çıplak görüntülerini seyrediyorlar. Namusumu temizledim." dediği öğrenildi.