Polisgücü, Gözünü Avrupa Şampiyonluğuna Dikti

Diyarbakır'da gerçekleştirilen açık alan Türkiye Hokey Şampiyonası'nda Türkiye birinciliğini ilan eden Gaziantep Polisgücü Spor, gözünü Avrupa şampiyonluğuna dikti.

Gaziantep'in adının dünya spor gündemine girmesinde elde ettiği başarılarla dikkat çeken Gaziantep Polisgücü Spor son olarak katıldığı turnuvada Türkiye Şampiyonu olarak Avrupa'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı. Diyarbakır'da düzenlenen Açık Alan Türkiye Hokey Şampiyonasında adını birinciliğe yazdırmayı başaran Gaziantep Polisgücü Spor'un hedefinin Avrupa Şampiyonu olarak dünya şampiyonasına katılmak olduğunu ifade eden Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Hilmi
Tütüncüler, şunları kaydetti:
"Sporcularımızı yürekten kutluyorum. Diyarbakır'da düzenlenen şampiyonada Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmişler ve Türkiye Şampiyonu olarak kentimize dönmüşlerdir. Önümüzdeki dönem içerisinde Avrupa Şampiyonasına ülkemizi temsilen katılacak olan takımımızın burada da Avrupa Şampiyonu olacağına inanıyoruz. Bizim asıl hedefimiz Gaziantep Polisgücü Spor'un hokeyde dünya şampiyonu olmasıdır. Bu hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Başarıda büyük katkısı bulunan başta İl Emniyet Müdürlüğümüze ve
teşkilatımıza, hocalarımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve en önemlisi de taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."
Diyarbakır'da düzenlenen Açık Alan Türkiye Hokey Şampiyonasında çeyrek finalde Malatya Spor'u penaltılarla 4-1 yenen Gaziantep Polisgücü Spor, yarı finalde Osmaniye'yi 2-1, finalde ise Ankara Yurtkur Spor'u 1-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonluğunu ilan etti.