Otomotivde en büyük teslimat

Otomotiv devi Ford Otosan, iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom'a 857 araçtan oluşan filoyu teslim etti. Bu rakamın Türkiye otomotiv sektöründe...



Otomotiv devi Ford Otosan, iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom'a 857 araçtan oluşan filoyu teslim etti.

Bu rakamın Türkiye otomotiv sektöründe 2010 yılında yapılan en büyük teslimat olduğu belirtildi. Araç teslimatı Ford Otosan Gölcük Fabrikası'nda düzenlenen törenle gerçekleşti. Törene, Türk Telekom Regülasyon ve Destek Hizmetleri Başkanı Şükrü Kutlu ve Ford Otosan Pazarlama Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner katıldı.
Her üç yılda bir kiralama yöntemiyle filolarını yenileyerek genç tutmaya çalıştıklarını söyleyen Şükrü Kutlu, Türkiye'nin her karış toprağında çalışan bir araçlarının bulunduğunu belirtti. En büyük araç filolarından birine sahip olan Türk Telekom'un Ford Otosan'dan sağladığı araçlarla filolarını yenilediklerine dikkat çeken Kutlu, "Bu araçlar, özellikle operasyon grubumuzun, şebeke bakım, arıza ve tesislerde kullanacağı araçlardır. Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamına değer katan Türk Telekom, topluma yaptığı katkıyı gerçekleştirdiği Türkiye'ye değer kurumsal sorumluluk projeleriyle pekiştiriyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki müşterilerine ve topluma katma değer vizyonuyla çalışmalarını sürdüren şirketimiz, müşterilerine bu araçlarla ulaşacak." dedi. Kutlu, Türkiye'nin iletişim yollarını 7 gün 24 saat açık tutmak için her türlü hava ve yol şartlarında çalışan ekiplerine destek verecek yeni filoyu, 'Türk Telekom Türkiye'ye Değer Konvoyu' olarak adlandırdıklarını ifade etti.
Ford Otosan yetkilisi Aykut Özüner ise Türkiye'de sektörünün öncüsü olan birçok şirketin Ford Otosan'da üretilen araçları tercih ettiğini söyledi. Türk Telekom'un çözüm ortağı olarak Ford Otosan'ı seçmesinden onur duyduklarını belirten Özüner, "Türk Telekom için ürettiğimiz 857 araçla, sektörümüzün 2010'daki en büyük teslimatını yaptık." dedi.


Zaman