Evde Bakım Hizmetleri Ünitesi Beylikdüzü'nde Hizmete Başladı

Beylikdüzü'nde hizmete açılan İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı 'Evde Bakım Hizmetleri' ünitesi sayesinde engelli ve yatalak hastaların resmi işlemleri ve bakımlarının yanı sıra sosyal hizmetlere ait pek çok işlem artık kolaylıkla yapılabilecek

Beylikdüzü'nde hizmete açılan İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı 'Evde Bakım Hizmetleri' ünitesi sayesinde engelli ve yatalak hastaların resmi işlemleri ve bakımlarının yanı sıra sosyal hizmetlere ait pek çok işlem artık kolaylıkla yapılabilecek.
İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren 'Evde Bakım Hizmetleri' ünitesi Beylik Pazarı yanındaki Beylikdüzü Belediyesi Sağlık Ocağı içinde bir hafta önce hizmet vermeye başladı. Daha önce özürlü kartı çıkarma, maaş bağlanması ve de evde bakım talebi gibi işlemler için Bahçelievler'e gitmek durumunda kalan hasta yakınları artık işlemlerini Beylikdüzü'nde yapabilecek.
İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından 'Evde Bakım Hizmetleri' biriminin tanıtılması amacıyla gerçekleştirilen kahvaltıya; İl Sosyal Hizmetler Müdürü Önal İnatekin, Kaymakam Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a vekâleten Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Başkan Yardımcısı Zeki Çanakçı ve davetliler katıldı.
Programda konuşan Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, "Biz toplum olarak sosyal yardımlaşma adına çok güzel bir kültüre sahibiz; ancak modernleştikçe mahallemizi, komşularımızı, birbirinizi unutmaya başladık. Katlar yükseldikçe yalnızlaştık. Belediye olarak sosyal hizmetlere yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bu manada kadın sığınma evi ve huzurevi çalışmalarında son noktaya gelindi. Bu konuyla ilgili verdiği desteklerden ötürü İl Sosyal Hizmetler Müdürümüze teşekkür ediyorum. Evde bakım hizmeti ile de
birçok insana ulaşacağımıza ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olacağımıza inanıyorum" dedi.