22. Dönem Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur'dan Cantimur'dan 'Geçmiş Olsun' Ziyareti

22

22. Dönem Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur'dan Cantimur'dan 'Geçmiş Olsun' Ziyareti
22. Dönem AK Parti Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur, eviyle birlikte yaanan Ayşe Arı isimli vatandaşın oturduğu Güney beldesine giderek, yakınlarına 'başsavlığı ve geçmiş olsun' dileğinde bulundu.
75 yaşındaki Ayşe Arı'nın cenaze namazına da iştirak eden Cantimur, evde tek başına yaşayan Ayşe Nine'nin yakınlarıyla belde halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Simav'ı ve Simavlıları çok sevdiğini ve unutamadığını ifade eden Cantimur, "Mesleğim gereği Ankara'da Yeminli Mali Müşavirlik yapıyorum. 22. dönem milletvekilliğim döneminde hemşerilerimle ve ilçeme sayısız hizmetlerde bulunmanın onurunu taşıyorum. Ben hemşerilerimle ve çok sevdiğim ilçeme hizmet etmeyi çok seviyorum. Ayşe Nine'nin eviyle birlikte yandığını duyunca koşup Güney Beldesine gittim. Yakınlarıyla belde halkına geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Dostluklar böyle günlerde belli oluyor. Sağ olsunlar hemşerilerim de beni her fırsatta arayarak hizmetlerimden dolayı teşekkürlerini bildiriyorlar. Eviyle birlikte feci bir şekilde yanan Ayşe Ninemize Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve uzun ömürler diliyorum. Güney beldemizde büyük bir tehlike atlatmış. Yangının kısa sürede söndürülmesinde emeği geçenleri kutluyorum" şeklinde konuştu.