Mahalle Sakinleri Çöp Konteynırı İstiyor

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Asfalt Mahallesi sakinleri mahallelerine büyük çöp konteynırlarından yerleştirilmesini isteyerek, çöplerin tek merkezde toplanmasının sağlık açısından tehlikeli olduğunu ifade ettiler

  Adıyaman ' ın Gölbaşı ilçesi Asfalt Mahallesi sakinleri mahallelerine büyük çöp konteynırlarından yerleştirilmesini isteyerek , çöplerin tek merkezde toplanmasının sağlık açısından tehlikeli olduğunu ifade ettiler .
Gölbaşı Belediyesi Meclisi üyesi Nuri Oruç , mahalle sakinlerinin şikayetlerini Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ' e ilettiklerini fakat herhangi bir gelişme yaşanmadığını iddia etti . Asfalt mahallesinde bulunan çöp toplama merkezi haline gelen yerden halkın şikayetçi olduğunu dile getiren Nuri Oruç , EDAŞ bitişiğinin çöp toplama merkezi haline getirilmesi nedeniyle çevre evlerin kokudan rahatsız olduklarını ifade etti .
Oruç , mahalle sakinlerinin daha sağlıklı çöp konteynırı talebi olduğunu belirterek , " İlçede birçok mahallede bu sorun var . Bu sorunların bir an önce halledilmesi gerekmektedir . Çünkü sağlığı tehdit edecek derece koku oluşuyor . Sağlık Grup başkanlığının da bu konuyla ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum . Mahalleli akşamları itfaiye çağırmaktan usandı . Belediye meclisinde de sık sık konuyu dile getirmeme rağmen henüz bir gelişme olmadı " dedi .