Chp İl Başkanı Gezmiş'ten Kılıçdaroğlu'nun Giresun Mitingi'in Değerlendiren Ak Parti İl Başkanı Geldi'ye Cevap

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Giresun'da geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlediği mitingin gövde gösterisi niteliğinde geçtiğini belirterek AK Parti İl Başkanı Mehmet Geldi'nin mitinge yönelik eleştirilerine cevap verdi

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Giresun'da geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlediği mitingin gövde gösterisi niteliğinde geçtiğini belirterek AK Parti İl Başkanı Mehmet Geldi'nin mitinge yönelik eleştirilerine cevap verdi.
Gezmiş yaptığı yazılı açıklamada, 3 Temmuz'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Giresun mitingine vurgu yaparak "Giresun'da dile getirdiği konuları partimizin TBMM'deki Grup Toplantısı'nda da gündeme alarak, milli ve stratejik ürünümüz olan, bölge insanımızın yaşam biçimini belirleyen fındığımız üzerine tam 15 dakika konuşma yapmıştır. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun söz verdiği gibi CHP iktidarında FİSKOBİRLİK dinamik, saydam ve hesap verebilir hale getirilecek, fındık fiyatı hasattan önce açıklanıp, peşin alınacaktır. Dünyanın en büyük fındık üretimine sahip olan bölgemizin üründe söz sahibi olması için Fındık Borsası da Karadeniz Bölgesi'ne kurulacak, fındık sanayisi Karadeniz Bölgesinde desteklenecektir. Böylece fındıktan doğan katma değerin de Türkiye'de kalması sağlanacaktır. Öte yandan Başbakan olduğu halde Recep beyin söz veremediği, 8 yıldır da planlaya durduğu 'köye uçak mı indireceğiz' diyerek gerçekleştirmediği OR-Gİ Havalimanı ve Eğribel Geçidi gibi Giresun için hayati önem taşıyan hizmetler için de Genel Başkanım Sayın Kılıçdaroğlu söz vermiştir. Dillere destan olan mitingimize çevre illerden katılım olmadığı gibi ilçelerden de insan taşınmamıştır. 10 bini aşkın insanımız tamamen gönüllü katılmış, umudun adresine koşmuştur. Recep beyin başbakanlığında yaptığı mitingde bile böyle bir kalabalığa rastlanmamıştır. Görülüyor ki AKP İl Başkanı'nda partimize gösterilen ilgiden dolayı önümüzdeki seçimde muhalefete düşeceklerini anladığından bir panik atak hali başlamıştır. Ancak bilinmelidir ki korkunun ecele faydası yoktur. Gümbür gümbür geliyoruz, iktidara koşuyoruz. AKP İl Başkanı'na da tavsiyem; stresten uzak durması, acilen bir doktora görünerek bir müddet izin kullanıp, dinlenmesi ve CHP'ye dil uzatmayı bırakıp kendi işine bakmasıdır" ifadelerini kullandı.