Ak Parti Kütahya İl Divan Toplantısı Muratdağı'nda Yapıldı

AK Parti Kütahya İl Divan Toplantısı, Gediz ilçesinin Muratdağı Tesisleri'nde yapıldı.

Ak Parti Kütahya İl Divan Toplantısı Muratdağı'nda Yapıldı
Muratdağı Termal Turizm Merkezinde gerçekleştirilen AK Parti Kütahya Temmuz Ayı İl Divan Toplantısına AK Parti Kütahya Milletvekilleri Soner Aksoy, Hasan Fehmi Kinay, İsmail Hakkı Biçer, Manisa Milletvekili İsmail Bilen, AK Parti eski Milletvekilleri Alaeddin Güven ve Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Domaniç Belediye Başkanı Yakup Yardımcı, AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, Hisarcık İlçe Başkanı Mustafa Şen, Tavşanlı İlçe Başkanı Nejat Tülek, Altıntaş İlçe Başkanı Ferid Karabulut, Belde Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile parti mensupları katıldı.
İki bölüm halinde yapılan İl Divanında İstiklal Marşımızın ardından başlayan sunum ve konuşmalar yapıldıktan sonra ikinci bölüm basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
Toplantıda AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Gediz İlçe Başkanı Ahmet Tan, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Kütahya Milletvekili Dr. Soner Aksoy ve Koordinasyon Yetkilisi Manisa Milletvekili İsmail Bilen birer konuşma yaptılar.

"BİZİM HER SÖZE CVAP VERECEK VAKTİMİZ YOK"
Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu konuşmasında, Gediz'in AK Parti Hükümeti süresinde gerçekleştirdiği yatırımların 30 yılın yatırım rakamlarının üzerine çıktığını söyledi. Belediye Başkanı Saraoğlu, "Ekonomik ve siyasi krizlerle yoksulluk ve yolsuzluk girdabına sürüklenen ülkemizin ve yaşlı dünyamızın en zor döneminde iktidar olan Partimizin bu gün ülkemize ve insanlığa kazandırdığı imkanlar Allah'a şükür ki bize bu coşkulu ve gururlu ortamı sağlamıştır. Başta Başbakanımız olmak üzere AK Parti hükümetimizin saygıdeğer bakanları tüm dünyanın ilgisini çekmiş her gittikleri yere ülkemizin dinamizmini götürmüşlerdir. 'One minut' bugün Müslüman ülkelerin, Ortadoğu'nun ve ezilen insan onurunun simgesi olmuştur. Ülkemizin kronik sorunu enflasyon başarıyla düşürülmüş, ihracatı artmış; mali yapısı güçlendirilmiş; alt yapısı yol ağı modernleştirilmiş; eğitim, sosyal güvenlik ve sağlıkta devrim niteliğinde çalışmalar sergilenmiş; her şeyden önemlisi güven ve istikrar ülkemizi her zamankinden fazla önemli bir ülke konumuna getirmiştir. Dünya ekonomik bir krizle çalkalanırken, ülkemizin bulunduğu durum bunun açık bir göstergesidir. AK Parti ülkemizin ve memleketimizin yüz akı olmuştur. Bizim siyaset çizgimizde yani AK Parti'nin siyaset çizgisinde memleketin sorunlarını meselelerini konuşmak, tartışmak onlara gerçekçi çözümler bulmak anlayışı vardır. Bizim olur olmadık şeyleri konuşmaya hatta cevap vermeye vaktimiz olmamıştır olmayacaktır da. Aylardır, milletvekilimiz, ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, il genel meclisi üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, belediye çalışanlarımız ile bürokratlarımız ile Gediz meselelerini önümüze kattığımızı; çözüm yolları ve uygulamalarıyla çok ciddi mesafeler kat ettiğimizi saygıdeğer hemşerilerimiz görmüş; 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışımızı yakından anlama fırsatını bulmuşlardır. Sözde değil özde içtenlikli ve şeffaf; idare etme anlayışımızı fark etmişlerdir. Kendilerinden farklı bir yaşam sürme anlayışımızın olmadığını; halkımızın üzüldükleri ile üzüldüğümüzü onların sevindikleri ile sevindiğimizi görme fırsatları olmuştur. Saygıdeğer hemşerilerimiz bunları bildikleri ve gördükleri için bütün davranış ve eylemleri ile güven ve istikrarı temsil eden 'Ak Siyaset' çizgimize omuz vermişlerdir. Yüzde 40'lardaki oy oranlarımız yüzde 60'lara çıkmıştır. Bu anlamlı destek bizi biz yapan karakterimizin, ruhumuzun ve millet olarak kimliğimizin eseridir. İnşallah halkımızın bu desteği devam edecektir. AK Parti'ye olan desteğin demokrasiye olan destek olduğunu aziz milletimiz anlamıştır" dedi.