Vali Öztürk'ten terfi eden polislere: Görevinizi yaparken kamu vicdanında beraat edin

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden 65 personel için terfi töreni düzenlendi.

Erzurum İl Emniyet Müdürlü

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden 65 personel için terfi töreni düzenlendi.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan 15 emniyet müdür yardımcısı, 14 başkomiser emniyet amirliğine, 10 komiser başkomiserliğe, 1 komiser yardımcısı komiserliğe, 25 memur ise komiser yardımcılığına terfi etti. Bir üst rütbeye terfi eden personel için Polisevi'nde düzenlenen törende konuşan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, terfi eden personelden liyakatle görev yapmaları istedi.

Bir üst rütbeye terfi ettikleri için görevlerini daha fazla sorumluluk ve ciddiyet içerisinde yapmalarını isteyen Vali Öztürk, "Terfi ettiğiniz için 'artık iş bitti' dememek gerekiyor. Görevinizi en iyi şekilde yapıp kamu vicdanında beraat edin. Görevinizi hakkıyla yerine getirin. Bu millet, bu ülke, bu halk hizmetlerin en iyisine layık. Sizler de bu ülkeye en işi şekilde hizmet edecek cevher ve inanç var." diye konuştu.

Emniyet Müdürü İbrahim Çelik ise konuşmasında polis teşkilatının yılda iki tane bayram kutladığını ifade etti. Emniyet Müdürü Çelik, 10 Nisan Polis Bayramı ile rütbe ve terfi törenlerin gerçekleştirildiği temmuz ayının teşkilatta bayram havasında kutlandığını kaydetti. Her bir rütbenin terfi eden personelin omzuna ağır bir yük getirdiğine dikkat çeken Emniyet Müdürü Çelik, "Terfi eden her bir personel aldığı yeni rütbenin ağırlığının bilincinde. Bu yükün altından kalkacak irade ve güce sahip olan sizlere başarılar diliyorum." dedi.

Daha sonra terfi eden personele protokol ile eş ve çocukları tarafından yeni rütbeleri takıldı. Rütbe töreni sonrasında davetlilere mini kokteyl verildi. Törene; Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş, İl Özel İdaresi Genel Sekteri Selami Altınok, Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Soysal ile diğer davetliler katıldı.