Nvidia GTX 460 için iddialı sözlerine bir yenisini ekledi

Nvidia: GeForce GTX 460, hız aşırtmacıların rüyası olacak

Nvidia GTX 460 için iddialı sözlerine bir yenisini ekledi
  Beşinci yeni Fermi modeli olarak 12 Temmuz ' da lanse edilecek GeForce GTX 460 ' ın teknik detaylarına daha ö ; nceki haberlerimizde yer vermiştik . Bellek konfigü ; rasyonuna gö ; re 199$ ve 229$ seviyesinden lanse edilecek GeForce GTX 460 ' ın resmi tanıtım dö ; kü ; manlarıyla birlikte rakibi AMD ' de olduğu gibi Nvidia da artık hız aşırtma başarımına değiniyor .

Gö ; rme şansı yakaladığımız dö ; kü ; manlara gö ; re , GF104 GPU ' sunun gü ; ç ; verdiği GeForce GTX 460 , hız aşırtma konusunda da iddialı olacak . Nvidia tarafından ' hız aşırtmacıların rü ; yası ' olarak tanımlanan GeForce GTX 460 , resmi tanıtım prezentasyonuna gö ; re voltaj arttırımına ihtiyaç ; duymadan , standart soğutucusu ile 800MHz ve ü ; zeri hızlara ç ; ıkabilecek .

Standart olarak 675MHz ' de ç ; alışan ve 336x paralel işlem birimine sahip olan kartın , standart vGPU değeri ile 830MHz civarında ç ; alışabileceği bir sü ; redir konuşulmakta . Nvidia ' nın hazırladığı dö ; kü ; man bu bilgiyi doğrulurken , bir miktar voltaj arttırımı ile kartın 900MHz ' in ü ; zerine ç ; ıkarak GeForce GTX 470 ' e yakın performans sergileyeceği ö ; ne sü ; rü ; lü ; yor .

Donanımhaber