'Bu ülkenin AK Parti iktidarına 2003 yılından çok daha fazla ihtiyacı var'

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, ''Bu ülkenin Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarına, onun sağlıklı yolculuğundaki kaptanlığına 2003 yılından çok daha fazla ihtiyacı var...



Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, ''Bu ülkenin Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarına, onun sağlıklı yolculuğundaki kaptanlığına 2003 yılından çok daha fazla ihtiyacı var'' dedi.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Isparta Valisi Ali Haydar Öner'i ziyaret etti. Burada Vali Öner'den Isparta ile ilgili bilgi alan Bakan Demir, daha sonra Bakanlığına bağlı Tapu Sicil ve Kadastro müdürlüklerinde incelemelerde bulundu.
İncelemelerinin ardından AK Parti Isparta İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Bakan Demir, burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarında Türkiye'nin içeride ve dışarıda ''fevkalade'' bir yere geldiğini ifade etti.
Anayasa değişikliği görüşmelerinde parti grubu ve milletvekillerinin önemli bir sınav verdiğini anlatan Demir, şöyle konuştu:
''Bir kısım insanların, bir kısım art niyetlilerin bu millete güveni olmayan, insanımıza yeteri kadar değer vermeyen anlayışların ve organizasyonların beklentilerini parti grubu, boşa çıkarmıştır. Adalet ve Kalkınma Partisi, Türkiye için çok büyük bir şanstır. Önümüzde bir kongre süreci yaşayacağız ve 2011 yılında bir seçim sürecine gireceğiz. Bu ülkenin Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarına, onun sağlıklı yolculuğundaki kaptanlığına 2003 yılından çok daha fazla ihtiyacı var. Hepimiz bu sorumluluğun bilincinde olalım.''
Bakan Demir, parti ziyaretinin ardından Isparta sokaklarında vatandaşlar ve esnafla sohbet etti.

Zaman