Kamyonun freni patladı, bir kişi öldü

Kütahya'da inşaat malzemesi taşıyan kamyon, köyde evlerin arasına daldı,kazada bir kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Kütahya merkeze bağlı Söğüt

  Kütahya ' da inşaat malzemesi taşıyan kamyon , köyde evlerin arasına daldı , kazada bir kişi öldü , 2 kişi de yaralandı .

Kaza , Kütahya merkeze bağlı Söğütyayla köyünde meydana geldi . Kütahya ' dan Güllüdere Köyü ' ne inşaat malzemesi götüren 36 yaşındaki Ahmet Karakaya idaresindeki 43 NF 166 plakalı kamyon yokuş aşağı inerken frenleri patladı . Kontrolden çıkan kamyon ilk olarak , Osman Çetin ' e ait iki evin duvarlarına çarptıktan sonra Ahmet Çetin ' e ait evin bahçe duvarına çarparak durabildi . Kazada , kamyonun sağ ön tarafında oturan ve ev yaptırmak için satın aldığı inşaat malzemelerini götüren 70 yaşındaki Mehmet Talaz olay yerinde öldü , sürücü Ahmet Karakaya ile yanında oturan Ahmet Akpınar ise yaralandı .

Kazada araçta sıkışan Ahmet Akpınar ' ı olay yerine gelen Kütahya Belediyesi itfaiye ekipleri yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından kurtardı . Yaralılar , Kütahya Devlet Hastanesi ' ne kaldırılarak tedaviye alındı . Mehmet Talaz ' ın cesedi de aynı hastanenin morguna götürülürken , şans eseri kamyonun çarptığı evlerde kimsenin bulunmadığı belirtildi .