Chp Sarıkaya'da Referandum İçin Hayır Kampanyası Başlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat'ın Sarıkaya İlçe Teşkilatını ziyaret eden CHP Parti Meclis Üyesi Ufuk Ataç, "referandum'a hayır" için Sarıkaya'ya geldiklerini belirterek, "Seçim çalışmasında izlenecek yolu, ilçe teşkilatındaki arkadaşlarımızla birlikte belirleyeceğiz" dedi

Chp Sarıkaya'da Referandum İçin Hayır Kampanyası Başlattı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat'ın Sarıkaya İlçe Teşkilatını ziyaret eden CHP Parti Meclis Üyesi Ufuk Ataç, "referandum'a hayır" için Sarıkaya'ya geldiklerini belirterek, "Seçim çalışmasında izlenecek yolu, ilçe teşkilatındaki arkadaşlarımızla birlikte belirleyeceğiz" dedi.
CHP Parti Meclis Üyesi Ufuk Ataç, CHP Yozgat İl Yönetim Kurulu üyesi Onur Aytan, CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Alpaslan, CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Songül Koç Sarıkaya'ya geldi. Partililerle bir toplantı yapan CHP Parti Meclis Üyesi Ufuk Ataç, 12 Eylül'de bir referandum yapılacağını ve bu referandumun tarihi bir referandum olduğunu ifade ederek, " Önümüzde Türkiye açısından çok önemli olan referandum süreci var. Referandum sürecini başından sonuna kadar izliyoruz. AK Partinin dayatması ile çıkartılan bir referandum paketi var ortada. Referandum'un içine baktığımızda halkımızın yararına diye bakmış olduğumuz yenilikçi, halka farklı özgürlükler getiren, halka iş, aş getiren onun sosyal güvencesini ele alan hiç bir madde tartışılmıyor. Referandum paketinde iki tane önemli maddenin var ki bu yargıyı siyasallaştırma ile ilgili maddedir. Bugün AK Parti kendisi açısından uygun olduğunu düşündüğü bu maddeyi çıkartıyor ama bu Türkiye sivil diktatörlüğün farklı bir yapısı oluşacaktır. Biz CHP olarak Anayasa'da Hayır oyu kullanmayı uygun bulduk. hayır oyunu tüm kamuoyuna anlatmaya ve izah etmeye çalışacağız" dedi.