Beşiktaş Fink için Cenova ile temasta

Beşiktaş yönetimi, Michael Fink'in satışı için Serie A kulübü Cenova ile görüşüyor.

Beşiktaş yönetimi, Michael Fink'in satışı için Serie A kulübü Cenova ile görüşüyor. Quaresma, Hilbert ve Guti transferleri sonrası yabancı kontenjanında yer açmaya çalışan Beşiktaş'tan gidecek ikinci oyuncu büyük ihtimalle Michael Fink olacak.

Beşiktaş yönetiminin, geçtiğimiz sezon başında bedelsiz aldığı Fink'i Serie A ekibi Cenova'ya vermek için görüşmelere başladığı öğrenildi.

Cenova'dan geçtiğimiz sezon başı 4.5 milyon euro bonservis bedeli ile Matteo Ferrari'yi transfer eden Beşiktaş'ın, İtalyan kulübüne bu transferden kalan bonservis ücreti taksidi karşılığında Fink'i vermeyi planladığı belirtildi.

Alman oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı kaydedilirken, Cenova'nın bu transfer karşılığında Beşiktaş'tan almaktan vazgeçeceği miktarın daha sonra açıklanacağı kaydedildi.

Transferin gerçekleşmesi halinde iki hafta önce sözleşmesi bir aylığına askıya alınan Fink'in lisansı çıkartılmayacak ve Alman oyuncu İtalya'ya giderek yeni kulübü ile sözleşme imzalayacak.

Eskişehirspor'a verilen Rodrigo Tello'dan sonra Fink'in ayrılması halinde siyah-beyazlı takımdaki yabancı oyuncu sayısı 11'e düşecek. Takımdan gönderilecek son ismin ise Matteo Ferrari olması bekleniyor.

Yunanistan ve İtalya'dan teklifler aldığı kaydedilen Ferrari, teknik direktör Bernd Schuster tarafından UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme ilk maçı için kadroya alınmadı.

CNN Türk