Zülfiye ve Yağmur Fenerbahçe Acıbadem'de

Lig ve Kupa şampiyonu, Avrupa ikincisi Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nda transferler sürüyor. Sarı - lacivertli ekip son olarak Bursa Nilü

  Lig ve Kupa şampiyonu , Avrupa ikincisi Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı ' nda transferler sürüyor . Sarı - lacivertli ekip son olarak Bursa Nilüfer Belediyesi ' nden Zülfiye Gündoğdu ve Beşiktaş ' tan Yağmur Koçyiğit ' i , düzenlenen bir törenle renklerine bağladı .

Genel Sekreter Vedat Olcay , bayan voleybolda yaşanan rekabet ortamına dikkat çekerken ; Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar , yarın son bir transfer daha gerçekleştireceklerini duyurdu .

Zülfiye Gündoğdu ve Yağmur Koçyiğit ' in Fenerbahçe Acıbadem ' e transferleri nedeniyle Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası ' nda bir tören düzenlendi . Törene Genel Sekreter Vedat Olcay , Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar , yeni transfer edilen voleybolcular ve basın mensupları katıldı . Törende Gündoğdu ve Koçyiğit , kendilerini Fenerbahçeli yapan resmi sözleşmelere imzaları attı .

SON TRANSFER YARIN AÇIKLANACAK

Mehmet Ali Aydınlar , " Bu transferlerimizle birlikte takımımızın eksik yerlerini tamamlamış bulunuyoruz . Yarın son bir yabancı transferimiz daha olacak . " diye konuştu .

Geniş bir kadro kurduklarını ifade eden Aydınlar , " Dört yabancı oyuncumuz var , yarın da 5 olacak . Toplamda 15 oyuncumuz var . 3 yabancı oyuncu sınırlaması , ayrıca yoğun maç trafiği olması nedeniyle geniş , nitelikli ve kaliteli bir kadro oluşturduk . Zülfiye ve Yağmur ' un takımımıza güç katacaklarına inanıyoruz . " dedi .

HERKES FENERAHÇE ' Yİ İSTER

Fenerbahçe Acıbadem ' in yeni transferleri Zülfiye Gündoğdu , büyük bir kulüpte oynamaktan mutluluk duyduğunu belirterek , " Herkes burada oynamak ister , mutluyum " derken ; Yağmur Koçyiğit ise Fenerbahçe Acıbadem ' de büyük başarılara imza atacaklarını kaydederek , hayırlı bir sezon olmasını diledi .

Yağmur Koçyiğit Kimdir?

Beşiktaş ' tan transfer edilen Yağmur Koçyiğit 1988 doğumlu . 1 . 85 metre boyundaki smaçörün , daha önce de 1 yıllık bir İspanya tecrübesi var .

Zülfiye Gündoğdu kimdir?

Nilüfer Belediyesi ' nden transfer edilen Zülfiye Gündoğdu ise 1982 doğumlu . Tecrübeli pasör , daha önceleri de Gazi Üniversitesi , Değirmendere , Yalovaspor , TED Kolejleri ve İller Bankası ' nda forma giydi . Zülfiye Gündoğdu , geçen yıl İtalya ' da düzenlenen Akdeniz Oyunları ' nda Plaj Voleybolu Milli Takımı ile çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı .