Manavgatlılar, 1. Manavgat Buluşması'nda hasret giderdi

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) tarafından düzenlenen 1. Manavgatlılar Buluşması'nda bir araya gelen Manavgatlılar hasret giderdi.

  Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği ( MASİAD ) tarafından düzenlenen 1 . Manavgatlılar Buluşması ' nda bir araya gelen Manavgatlılar hasret giderdi .

Evrenseki beldesi Dragon Hotel ' de düzenlenen tanışma kokteyline , CHP Antalya Milletvekili Atila Emek ile MHP Antalya Milletvekili Doç . Dr . Mehmet Günal ' ın yanı sıra ilçe dışında görev yapan bürokrat , öğretim üyesi , idareci , siyasetçi , mülki amir , hukukçu ve çok sayıda Manavgatlı katıldı .

Etkinlikte konuşan Kaymakam Hacı İbrahim Türkoğlu da bu tür tanışma ve kaynaşma programlarının Manavgatlı olma bilincini daha da pekiştireceğine yürekten inandığını ifade etti .

Türkoğlu , " Bu birlikteliğin Manavgat ' ın her alanda kalkınmasında büyük bir moral gücü oluşturacağını inanıyorum . Burada yıllar sonra Manavgat ' ın yetiştirmiş olduğu değerleri bir arada toplamanın sevinci yaşıyoruz . Bu birliktelik ve kaynaşmanın Manavgat ' ın sorunlarını çözümümde ve ileri noktaya taşınmasında güç oluşturacaktır . " diye konuştu .

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof . Dr . Süleyman Okudan ise her geçen gün büyüyen Manavgat ' a bir üniversitenin yapılmasının şart olduğunu belirtti .

Manavgat ' ın nüfus , turizm kaynakları , girişimci ruhu ekonomik gücü ve potansiyeliyle çoğu ilden önde olduğunun altını çizen Okudan , devletin doğuda nüfus bakımından turizm şehrinden küçük şehirlere üniversite yaptığını hatırlatarak Manavgat ' ın da üniversiteyi hak ettiğini kaydetti .

Programda ayrıca MASİAD Başkanı Ahmet Boztaş , Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut ve Manavgat Belediye Başkanvekili İbrahim Halimoğlu da kısa birer konuşma yaptı .