AK Parti'li Dede:Nevşehir, iktidarımızda yapılan yatırımı, hiç bir dönemde görmedi

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede, Nevşehir'in AK Parti iktidarında gördüğü yatırımı hiç bir dönemde görmediğini savundu.

Ulusal ve

  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede , Nevşehir ' in AK Parti iktidarında gördüğü yatırımı hiç bir dönemde görmediğini savundu .

Ulusal ve yerel basın mensupları ile yemekte buluşan Mahmut Dede , Nevşehir ' in son yıllarda çok önemli hizmetler aldığını ve bu hizmetlerin şehrin geleceği açısından büyük önem taşıdığını söyledi .

Mahmut Dede , " AK Parti iktidarı , Nevşehir ' e üniversite , havalimanı , duble yollar ve fiziki alt yapı konusunda ciddi hizmetler yaptı . Nevşehir ' in fiziki alt yapısı , duble yollar , TOKİ konutları , havalimanındaki uçak seferleri , üniversitenin gelişimi ve turizm açısından şehrimizde güzel gelişmeler var . Yıl sonuna kadar bölgemize 3 milyondan fazla yerli ve yabancı turistin geleceği hesaplanıyor . Bu Nevşehir için çok büyük bir kazançtır . " dedi .

Yerel basına önem verdiklerini söyleyen Dede , daha sonra gazetecilere Nevşehir ' de gerçekleştirmeyi planladıkları yeni projeler hakkında bilgi verdi .