Ramazan hazırlıklarına başladı, Osmanlı mutfağını iftar sofralarına taşıyacak

Ramazan ayı için kolları sıvayan The Green Park Hotels & Resorts, iftar sofralarını Osmanlı mutfağının seçkin ürünleriyle donatacak. Grubun Pendik

Ramazan ayı için kolları sıvayan The Green Park Hotels & Resorts, iftar sofralarını Osmanlı mutfağının seçkin ürünleriyle donatacak. Grubun Pendik, Taksim, Merter, Bostancı ve Kocaeli Kartepe'deki otellerinde, Ramazan'ın manevi atmosferini yaşatmak için zengin sofralar hazırlanacak. The Green Park Hotel Merter bu yıl da havuz başında özel iftar programları yapacak.

Fasıl eşliğinde geleneksel Türk Mutfağı'nın seçkin örneklerinin sunulacağı grubun otellerinde, Ramazan'a özgü menüler hazırlandı. Açık büfe iftar ile menülerin mübarek aya renk katması hedefleniyor.

The Green Park Hotels & Resorts'un Bostancı'daki otelinde müşterilerine sunacağı ana yemekler ise kuzu tandır, kuzu kızartma, dana madalyon, hükarbeğendi, fıstıklı The Green Park kebabı, padişah bohçası, tavuklu sultan kebap, tavuklu islim kebabı, ıspanaklı piliç sarma ve bademli hindi sac kavurmadan oluşuyor.