Yörük Eli Efe İlköğretim Okulu'nun Sbs Başarısı

Aydın merkez Yörük Ali Efe İlköğretim Okulu 8-B sınıfının tamamı Anadolu Liselerine yerleşerek SBS'de önemli bir başarıya imza attı.

Yörük Eli Efe İlköğretim Okulu'nun Sbs Başarısı
Son yıllarda eğitim projeleri ve takım çalışmaları ile başarısını sürekli artıran Yörük Ali Efe İlköğretim Okulu, 2010 SBS yerleştirmelerinde bir başarıya daha imza attı. Yörük Ali Afe İlköğretim Okulu'ndan 8'inci sınıfından mezun olan ve SBS'de tercih yapan 59 öğrenciden 23 öğrenci Anadolu Liselerine, 14 öğrenci de Anadolu Meslek Liselerine yerleşti. 23 öğrencisi bulunan 8-B sınıfının tamamı Anadolu Liselerine yerleşerek, sınıf olarak Anadolu Liselerine yerleşerek büyük bir başarıya imza attı.
Son yılda "Kırk Yama" projesi ve "Öğrenci" merkezli bir eğitim anlayışı ile Okul-Aile-Öğrenci arasındaki işbirliğini en verimli şekilde kullanmayı amaçladıklarını belirten Okul Aile Birliği üyeleri, SBS yerleştirmelerinde öğrencilerinin başarılarının özellikle 8-B sınıfının tamamının Anadolu Liselerine yerleşmelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Okul Aile Birliği üyeleri, 8 yıl önce her ders için ayrı sınıflar oluşturarak ilköğretim seviyesinde yeni bir anlayışı ortaya koyan, takım çalışması ile sosyal faaliyetlerde ileri seviyede çalışmalar yapan Yörük Ali Efe İlköğretim Okulu'nun elde ettiği bu başarıyı sürdürmesi için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.