Balıkesir Emniyeti'nden 'Yetenek sizden, destek bizden' projesi

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamayan çocuklar için başlatılan 'Yetenek sizden, destek bizden'

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamayan çocuklar için başlatılan 'Yetenek sizden, destek bizden' projesi kapsamında 130 çocuğa spor malzemesi dağıtıldı.

Malzeme dağıtım töreni Emniyet Müdürlüğü Spor Kompleksi'nde Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Baalıkesir Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaynak'ın da katıldığı törenle yapıldı. Törende konuşan Vali Yılmaz Arslan, projeye çok önem verdiklerini belirterek projelerin başarıyla yaşama geçirilmesi için her türlü katkıda bulunacaklarını söyledi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen sosyal projelere bir yenisi daha eklendi. Risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamayan çocukların yaz tatillerinde zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi, zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla başlatılan proje büyüyerek devam ediyor. Balıkesir Valiliği'nin koordinesinde gerçekleştirilen projenin sekreteryasını Emniyet Müdürlüğü Çocuk şube Müdürlüğü ile Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü yapıyor. Projeye İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de çeşitli konularda destek verdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından branşlar için görevlendirilen antrenörler 130 çocuğu yeteneklerine göre oluşturalan voleybol, basketbol, masa tenisi, atletizm ve boks takımlarına yönlendirdi. Projeye dahil olan 130 sporcu çocuk için gerekli spor malzemeleri yaklaşık 12 bin liralık harcamayla İl Özel İdaresi tarafından alındı.