Yenikent Parkı Ağustos'ta Tamam

Büyükşehir Belediyesi tarafından Camili'de Valilik Kampusu arkasında kurulacak olan Yenikent Kültür Merkezi ve etrafında park kurulması için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Yenikent Parkı Ağustos'ta Tamam
Büyükşehir Belediyesi tarafından Camili'de Valilik Kampusu arkasında kurulacak olan Yenikent Kültür Merkezi ve etrafında park kurulması için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kültür Merkezi'nin ve yapılacak olan parkın bölgede hayatı canlandıracağını belirten Başkan Zeki Toçoğlu "Kültür Merkezi için yapmış olduğumuz çalışmalar da sona gelindi. Projesi hazır, yakında ihaleye çıkacağız. Park için ise çalışmalarımız sürüyor. Parkın yapımını kısa sürede tamamlayarak, açılışını Ağustos ayında yapacağız" dedi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Camili de Valilik Kampusu arkasında kurulacak olan Yenikent Kültür Merkezi ve etrafında park kurulması için çalışmalar sürdürülüyor. Başkan Toçoğlu " Kültür Merkezi için yürütmüş olduğumuz çalışmaların sonuna gelmiş bulunuyoruz. Şu anda Yenikent Kültür Merkezi çalışmamızın projesi hazır. İnşallah yakında ihaleye çıkarak bu çalışmamızı da başlatmış olacağız" dedi.
Kültür merkezi çevresinde yapılacak park çalışmalarının ise devam ettiğini dile getiren Başkan Toçoğlu, "Yenikent'te sadece kültür merkezi kurmakla kalmayacağız. Kültür merkezinin etrafında da büyük bir park inşa ediyoruz. Bunun için ekiplerimiz çalışıyorlar. Bu park içerisinde 1600 metre yürüyüş yolu yer alacak. 33 bin metrekare yeşil alan olacak. Parkın içinde Kır kahvesi, voleybol ve basketbol oyun sahaları, çocuk oyun grupları ve fitness aletleri de bu parkın içerisinde yer alacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından parkımız Ağustos ayında açmayı planlıyoruz. İnşallah, kısa süre içinde Sakarya'mıza yeni bir park daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Şu anda çocuk oyun gruplarımızın montajına başlamış bulunuyoruz. Ayrıca fitness aletlerimiz de kuruldu. Yürüyüş yollarımızın büyük bir kısmını tamamladık. Kır kahvemizin de temeli atıldı. Amacımız Ağustos ayı içinde parkı açarak, halkımızın Yenikent bölgesinde daha mutlu bir yaşam sürmesine katkı sağlamasıdır" dedi.