Vatandaştan, Milletvekili Tunç'a: Oyların rengi süt gibi beyaz olacak

Bartın Süt Üreticileri Birliği'ne gelen ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Yılmaz Tunç, 12 Eylül referandumunda oylarının hangi renk olacağını

Bartın Süt Üreticileri Birliği'ne gelen ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Yılmaz Tunç, 12 Eylül referandumunda oylarının hangi renk olacağını sorduğu bir vatandaştan, 'Süt gibi beyaz olacak' şeklindeki cevap karşısında memnun oldu.

Milletvekili Tunç; "Ülkemizin ekonomide, demokraside ve her alanda ileriye gitmesi için 12 Eylül akşamı sandıklardan beyaz oyların süt gibi akması gereklidir." dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde İl Başkanı Yakup Ulupınar ile birlikte Bartın Süt Üreticileri Birliği'ni ziyaret ederek, Süt Üreticileri Birliği Bartın Şube Başkanı Ali Soyöz'le bir süre görüştü.

Milletvekili Tunç, Bartın'da tarım ve hayvancılık desteklemeleri sayesinde tarımsal üretimin arttığını belirterek, çiftçiyi desteklemeye devam edeceklerini kaydetti. Bartın'da AK Parti iktidarında 23 milyon TL tarıma destek sağladıklarını belirten Milletvekili Tunç, diğer tarımsal ürünlerin yanı sıra süt üretiminde de artışın gerçekleştiğini söyledi.

Bartın Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali Soyöz de Milletvekili Yılmaz Tunç'a, ziyaretinden ve tarıma verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Soyöz, Bartın'da 4 bin civarında süt üreticisi bulunduğunu, süt üretiminin giderek arttığını, birlik olarak süt üreticilerinin sorunlarını takip ettiklerini söyledi.