Osmaniyeli Şehit Polis Hasan Aslan'ı son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı

Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki terörist saldırı sonucu hayatını kaybeden polis memuru Hasan Aslan (34) memleketi Osmaniye'de binlerce kişinin katıldığı

Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki terörist saldırı sonucu hayatını kaybeden polis memuru Hasan Aslan (34) memleketi Osmaniye'de binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Adana'dan Osmaniye'deki Kurtuluş Mahallesi'ndeki baba ocağına getirilen Aslan'ın cenazesi buradan da Tehçi köyü mezarlığına götürüldü. Şehit polis memurunun baba ocağına getirilişi sırasında eşi Nurcan Aslan (29) "Ölmedi benim kocam. Erkekçe çıksalardı karşısına. Ben kocamla gurur duyuyorum. O benim canımdı, aşkımdı. Aslanlar gibi gitti." diyerek metanetli bir duruş sergiledi.

Şehit polisin oğlu Atakan, polis şapkası ile dedesi ile birlikte babasının cenaze namazında saf tuttu. İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Öztürk'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit polis Hasan Aslan toprağa verildi.

Törene Osmaniye Vali Yardımcıları Hayrettin Çiftçi, Yüksel Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Belediye Başkanı Kadir Kara, Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.