Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediyeler Birliği'ni ziyaret etti

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, TBMM'nin tatile girmesinin ardından Bartın'daki ziyaretlerine devam ediyor. Köy, belde ve ilçe ziyaretlerind

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, TBMM'nin tatile girmesinin ardından Bartın'daki ziyaretlerine devam ediyor. Köy, belde ve ilçe ziyaretlerinde vatandaşlarla Anayasa değişikliği konusunda sohbet eden Milletvekili Tunç, düğün, sünnet ve cenaze gibi merasimlerde de vatandaşları yalnız bırakmıyor.

İlçe ve il merkezindeki esnaf ziyaretlerinin yanı sıra resmi kurumları da ziyaret eden Milletvekili Tunç, son olarak Bartın Belediyeler Birliği'ni ziyaret etti.

AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Bartın Belediyeler Birliği Başkanı ve Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, Belediyeler Birliği çalışmaları ve belediyelerin yatırımları ile ilgili Milletvekili Tunç'la istişare ettiler.

Bartın Belediyeler Birliği Başkanı ve Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Bartın Katı Atık Bertaraf Tesisi yer tahsisinin onaylanmasındaki desteklerinden dolayı Milletvekili Yılmaz Tunç'a teşekkür etti. Ziyarette bulunan belediye başkanları, beldelerinde gerçekleştirdikleri yatırımlara verdiği destekten dolayı Milletvekili Tunç'a teşekkür ettiler.

Milletvekili Yılmaz Tunç, Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin yer tahsisinin onayını gerçekleştiren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkür ederek, Bartın'da önemli bir sorunun çözüme kavuştuğunu, artık İnkumu tepesindeki çöp dağlarının yanmayacağını, İnkumu'ndaki vatandaşların pis kokuyu çekmekten kurtulacağını söyledi.