Didimde 'Beyaz İnci Bayrağı Ve Beratı' Denetlemeleri

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından başlatılan, gıda sektörüne yönelik "Beyaz İnci Bayrağı ve Beratı" projesi kapsamında Didim'deki aday işletmelerin denetimlerinin ikincisi yapıldı.

Didimde 'Beyaz İnci Bayrağı Ve Beratı' Denetlemeleri
Başvuran otel ve restoranlarda gerçekleştirilen denetimlere Aydın İl Tarım Müdürlüğünden Biyolog Emine Bilir Bal, Gıda Mühendisi Çiğdem Günaydın, Didim Belediyesi Gıda Mühendisi Şencan Efeyurtlu, Didim İlçe Tarım Müdürü İsmail Efe ile Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver katıldı. 2. denetimlerde Doğuş Didim Marina Yat Kulübü Restaurantı, Nazar Otel, Horizon Otel, Didim Teras Park, Palm Wings Otel mutfakları denetlemeye tabi tutuldu.
Denetlemelere katılan Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver denetlemelerin ikincisinde gördükleri manzaranın kendilerini mutlu ettiğini belirterek "Turizm kenti Didim'de Beyaz İnci bayrağını hak edecek işletme sayısının çok daha fazla olduğuna inanıyorum. Bu bayrağı almak için son müracaat günü yok; bu yüzden işletmelerimizden eksiklerini tamamlayanlar yıl içerisinde istedikleri an İlçe Tarım Müdürlüğüne müracaat edebilirler. Didim Turizminin yüzakı olacak tesislerimizin artmasını gönülden diliyorum" dedi.