Kazan Belediye Başkanı Ertürk: Altyapıyı bitirdik, sıra kültürel ve sportif yatırımlarda

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kazan'ın altyapısını bitirdiklerini, bundan sonra kültürel ve sportif faaliyetlere önem vereceklerini kaydetti.

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kazan'ın altyapısını bitirdiklerini, bundan sonra kültürel ve sportif faaliyetlere önem vereceklerini kaydetti. Başkan Ertürk, Çamlıdereliler ve Doğa Dostları Derneği'nin düzenlediği sohbet toplantısına katıldı. Her hafta çarşamba günü düzenlenen toplantıların 202'incisine katılan Ertürk, Kazan'ın son 6 yılda geçmiş yılların toplamından daha fazla yatırım aldığını bunun sonucu olarak da büyük bir değişim ve gelişim gösterdiğini belirtti. Altyapı çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Ertürk, Kazan'ın gelişmişlik sıralamasında Ankara ve Türkiye genelinde çok üst sıralarda yer aldığına işaret etti.

Ertürk, sıranın kültürel ve sportif yatırımlara geldiğini söyledi.

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, sivil toplum örgütlerinin önemine de değinerek, kendisinin birçok sivil toplum örgütünde görev aldığını anlattı. Ertürk, bu nedenle de sivil yapılanmaların toplum üzerindeki etkisini ve gücünü daha yakından gördüğünü söyledi.

Sohbet toplantısında derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Ali Öcal, yeni bir dernek olmalarına karşın birçok etkinlik yaptıklarını ifade ederek, "Çamlıdere siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel bakımdan Ankara'da olması gereken yerde değil. İşte biz de bu eksikliğin giderilmesine katkıda bulunmak amacıyla bu derneği kurduk ve çalışmalarımıza başladık." diye konuştu.

Dernek yönetici ve üyelerinin hazır bulunduğu sohbet toplantısında Ertürk'e derneğe katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.