Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti'nden Ing Bank'a Teşekkür Ziyareti

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti, 24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle basın çalışanlarına düşük oranlı kredi olanağı sağlanması sebebiyle ING Bank yöneticilerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti'nden Ing Bank'a Teşekkür Ziyareti
Basında sansürün kaldırılmasının 102. yıldönümü nedeniyle basın camiasını unutmayan ING Bank'ın bu jestini çok olumlu karşılayan Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Altunay ve yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale Şubesini ziyaret etti. Şube Müdürü Gıyasettin Böçük'e duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Altunay, zor şartlar altında yaz kış demeden cüzi miktarlarda maaş alarak çalışan ve tek amaçları kamuoyunu bilgilendirmek olan basın çalışanlarının unutulmamış olmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti. Türkiye'de ilk defa özel bir bankanın diğer meslek gruplarına zaman zaman yaptığı uygun koşullu kredilendirmenin daha düşük faiz oranı ile bu seferde basın bayramında gazetecilere yapmasının çok anlamlı olduğunu dile getiren Cemiyet Başkanı Altunay, bu tür uygulamaların diğer kurum ve kuruluşlarında yapmasını arzu ettiklerini söyledi. Banka olarak basın mensuplarına ayrı bir önem verdiklerini hatırlatan Şube Müdürü Gıyasettin Böçük, basının üstlenmiş olduğu görevin önemine değinerek, "Bu konuda bankamız özel bir çalışma yaptı. Basın çalışanlarına çok uygun faiz oranıyla ve dosya masrafı alınmaksızın kredi olanağı sunduk. Bankamız bu desteğini her zaman sürdürecektir. Bankamıza gelerek kredi çekmek isteyen basın çalışanlarımız 1,08 faiz oranı ile 48 aya kadar vade imkanının yanı sıra dosya masrafı da alınmayacaktır" dedi.
Ziyaret sonrası Cemiyet Başkanı Muzaffer Altunay ING Bank Genel Merkezi adına şube müdürüne kentte görev yapan gazeteciler adına çiçek takdim etti.