Geçen yıl LPG'li Ferrari'ydim! - SPOR

Nihat Kahveci, geçtiğimiz sezonki performansını böyle yorumladı



Nihat Kahveci, geçtiğimiz sezonki performansını böyle yorumladı

Beşiktaş’ın yıldızı, bu sezonun farklı geçeceğini belirterek, “Bu yıl gerçek Ferrari olacağım” dedi, bunun sinyalini iki gol attığı Vikingur maçında gösterdi

Nihat Kahveci, Beşiktaş taraftarına müjdeyi verdi... Geçtiğimiz sezon döndüğü takımda hayal kırıklığı yaşatan milli oyuncu, “Beşiktaşlı Nihat geri döndü” dedi. Radyo 1903’e konuşan Nihat, “Başarılı olduğumuzda gurur duyarız, başarısızlıkta ise büyük üzüntü yaşarız. Vikingur çok güçlü bir rakip değildi ama biz muhteşem atmosferde güzel bir oyun sergiledik. Ve taraftarımızı mutlu ettik” dedi.

BEŞİKTAŞLI NİHAT DÖNDÜ

Beşiktaş forması için oynadığını söyleyen milli oyuncu, “Seyirci bizi özlemiş biz onları özlemiştik. Bazı şeyler parayla ölçülmez bu da onlardan biriydi. Goller atmak çok önemliydi. Çünkü insanlar gol atamayınca benden çok üzülüyordu. Beşiktaşlı Nihat olarak geri döndüm. Böyle olması gerekiyordu ve oldu” ifadelerini kullandı.

HER GOL SONRASI YERE YATACAK

Geçen sezonki başarısız performansının geride kaldığını belirten Nihat, “Bir Ferrari spor araba düşünün LPG ile çalıştırıyorsunuz. Ne kadar perfomans alabilirsiniz ki. Sezon başı idman yemeyen oyuncu da böyledir. Ben geçen sezon sakatlık ve askerlik nedeniyle takımla sezon başı kampına katılıp idman yemedim. Sezon başı idmanını yiyen oyuncu kendini farklı hisseder ve farklı oynar. Şimdiki halim gibi. Ben geçen yıl gazla çalışan Ferrari’ydim” dedi. Nihat arkadaşlarının isteğiyle artık attığı her golden sonra yere yatacağını da belirtti.

Beşiktaş, Q7’yi alarak şov yaptı

Portekizli oyuncunun büyük bir futbolcu olduğunu belirten Nihat, “Beşiktaş bu yıl Quaresma’yı alarak şov yapmıştır. Vikingur maçında seyirci keyif aldı. Topu aldığında kaleye giden bir oyuncu. Biz ne yenince Q7 sayesinde galip gelmiş olacağız, ne yenilince onun yüzünden kaybetmiş olacağız” dedi.


Gevşemek yasak

Beşiktaş’ın hocası Schuster, futbolcularını Vikingur rövanşı için uyararak, “İlk karşılaşmayı unutun” dedi

Siyah-Beyazlılar’da Teknik Direktör Bernd Schuster,  perşembe günkü Vikingur rövanşı öncesi oyuncularını ikaz etti. Dün çalışma öncesi oyuncularıyla bir toplantı yapan Alman hoca, “İlk maçın skoru benim için önemli değil. Ben o maçı unuttum. Ben her maça kazanmak için çıkarım. İlk maçın skoru ne olursa olsun 2. maçı da mutlaka kazanmalıyız. Kimse ilk maçın skoruna bakıp rehavete kapılmasın. Rakibin sistemine karşılık vereceğiz. 90 dakika iyi olmalıyız” dedi. 

 

 

Guti’nin üstüne laf edilmez

Beşiktaş’ın yıldızı Nihat Kahveci, transferi gündemde olan Real Madrid’li Guti Hermandez için konuşmanın yersiz olduğunu söyledi. Milli oyuncu, “Guti, 13-14 yıl Real’de oynamış bir futbolcu. Bunun üstüne laf söylemek yersiz. Onun kalitesi ve futbolculuğu tartışılmaz” dedi.

Star Gazete