BBP Genel Başkanı Topçu: Terörün bir an önce bitirilmesi en büyük dileğimizdir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, dün gece gerçekleştirilen terör saldırılarında şehit düşen askerlerle ilgili başsağlığı mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, dün gece gerçekleştirilen terör saldırılarında şehit düşen askerlerle ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Topçu, "Terörün bir an önce bitirilmesi en büyük dileğimizdir." dedi.

BBP Genel Başkanı Topçu, yaptığı yazılı açıklamayla, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda şehit olan 7 askerle ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Topçu, her gün şehit ve gazi haberi alındığını, terörün biran önce bitirilmesinin en büyük dilekleri olduğunu belirtti.

Topçu, ayrıca, terörle mücadele için hazırladıkları raporu Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a sunduklarını ifade etti. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Önerilerimizin dikkate alınmasını diler, canı pahasına vatanı bölücü terör örgütünden korurken şehit düşen askerlerimize BBP ve camiası adına Allah'tan rahmet ve kederli ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı dilerim. Yaralanan gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletirim."