Ak Parti Van Merkez İlçe Başkanı Şahin'in Referandum Açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Merkez İlçe Başkanı Burak Şahin, aydınlık yarınlar ve güçlü bir Türkiye için sağduyulu ve aklıselim olan herkesin referandumda 'evet' oyunu kullanacağını söyledi

Ak Parti Van Merkez İlçe Başkanı Şahin'in Referandum Açıklaması
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Merkez İlçe Başkanı Burak Şahin, aydınlık yarınlar ve güçlü bir Türkiye için sağduyulu ve aklıselim olan herkesin referandumda 'evet' oyunu kullanacağını söyledi.
Partisinin başarısı için ellerinden gelen tüm çabaları göstereceğini söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Burak Şahin, yaklaşık 2 yıldır merkez ilçe yönetiminde görev yaptığını belirterek, "Öncellikle partinin ilk kurulduğu günden bugüne kadar çeşitli kademelerde görev alan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
Görevin bir bayrak yarışı olduğunu anlatan Şahin, "Makam ve mevkiler her zaman geçicidir, kalıcı olan kişinin yaptığı iyi hizmetler ve arkasından aldığı hayır dualarıdır. Merkez İlçe Başkanlığı görevi partimiz ve genel merkezimiz tarafından bize uygun görüldü ve bundan sonra bu bayrağın daha da yukarılara çıkması için arkadaşlarımızla birlikte çaba göstereceğiz" şeklinde konuştu.
Mevcut anayasanın 1980'li yıllarından darbe sonucu hazırlandığını belirten Şahin, bunun mutlaka değişmesi gerektiğini söyledi. Şahin, halkın refaha, huzura ve en önemlisi gençlerin geleceği için herkesin yapılacak olan referandumda 'evet' demesi gerektiğini belirterek, "Siyasi arenaya baktığımızda AK Parti öncesi ve AK Parti sonrası yapılan hizmetleri karşılaştığımızda AK Parti'nin ülkesini, halkını ve halkına ne kadar değer verdiği açıkça ortaya çıkıyor. Bu nedenle AK Parti hiç bir zaman yanlış karar almaz. Eğer ki, bu anayasanın da değişmesi binlerce uzman kişi tarafından uygun görülmüşse kesinlikle büyük faydası vardır. Geleceğini ve toplumun menfaatini düşünen herkes bu referanduma 'evet' demelidir. Bu anayasa değişikliği ülkenin geleceği içindir partilerin değildir. Aydınlık yarınlar ve güçlü bir Türkiye için sağduyulu ve aklıselim olan herkesin 'evet' diyeceklerine adım gibi eminim. Çünkü akıllı insanlar her zaman geleceğini düşünür" ifadelerini kullandı.