Adana'nın 5 ilçesine spor salonu yaptırılacak

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana'nın 5 ilçesine spor salonu yaptıracaklarını söyledi.

Türkiye Spor Yazarları D

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana'nın 5 ilçesine spor salonu yaptıracaklarını söyledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Nihat Geven ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Başkan Vekili Aldırmaz'ın bugüne kadar olan belediyecilik deneyimlerinin hizmetlere yansıyacağına inandığını söyleyen Geven, "Bilgi ve birikiminizle en iyi hizmeti yapacağınızı biliyoruz." dedi.

Adana Demirspor ve Adanaspor'a belediyeden destek isteyen TSYD Başkanı Nihat Geven, "Takımlarımızın Süper Lige yükselmesi, biz gazeteciler başta olmak üzere kentimizin Süper Lige çıkması demektir. Takımlarımıza desteklerinizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaretinden dolayı Geven ve arkadaşlarına teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana Demirspor ve Adanaspor olmak üzere sporun her türlü branşına destek vereceklerini bildirdi.

5 İLÇEYE 5 SPOR SALONU YAPACAĞIZ

Spor Fonu ile ilgili pürüzün yakında aşılacağını vurgulayan Aldırmaz, konuyla ilgili şunları söyledi; "Tesisleşme konusunda da belediyemiz diğer belediyelerden hayli önde. Tribünlü çim sahalı stadyumların yanısıra, bugüne kadar kentimizin çeşitli yerlerine 36 adet yarı olimpik yüzme havuzu yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Biz Adana'yı 5 belediye olarak düşünüyoruz. Valilik ve belediye işbirliği ile 5 ilçemize spor salonu yaptıracağız. Bu konudaki çalışmalarımız son aşamaya geldi. Profesyonel takımlarımıza destek konusunda özel sektör ve işadamlarımızı teşvik etmeliyiz. Onların da desteğini mutlaka almalıyız".

Basın mensuplarından gelecek her türlü öneriye ve eleştiriye açık olduklarını ifade eden Başkan Vekili Aldırmaz, "Ben her zaman 'basın mensupları bizim yol arkadaşlarımız' diyorum. Hizmeti yol arkadaşlarımızla birlikte vereceğiz. Sizler yaptıklarımızı ön plana çıkarttıkça, eksiklerimizi eleştirdikçe biz doğru yolda yürüyeceğiz." dedi.