Bazıları Cuma Namazına, Bazıları Da Alışverişe Sankt Johanna

Yeni sezona Avusturya'da hazırlanan Beşiktaş futbol takımı, bu sabah bölgedeki Bischofhoffen Stadı'nda iki saatlik çalışma yaptı.

  Yeni sezona Avusturya ' da hazırlanan Beşiktaş futbol takımı , bu sabah bölgedeki Bischofhoffen Stadı ' nda iki saatlik çalışma yaptı .
Siyah beyazlılar , düz koşu ve ısınma hareketiyle başladıkları antrenmanı , kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmayla sürdürdü .
Teknik direktör Bernhard Suchuster yönetimindeki siyah beyazlı futbolcular , antrenmanın son bölümünde dört gruba ayrılarak kanatlardan orta ve şut çalıştı .
Tedavisi devam eden Ekrem Dağ takımdan ayrı saha kenarında düz koşu yaparken , sağ omzunda ağrı olan Cenk Gönen otelde tedavi gördü .
Akşam antrenmanından muaf tutulan siyah beyazlı futbolcular , öğleden sonra serbest bırakıldılar .
Futbolculardan bazıları bölgedeki camiye cuma namazına , bazıları da kamp bölgesi yakınındaki Salzburg kentine alışverişe gitti .
Yeni sezona hazırlık çalışmalarını 7 Temmuz ' a kadar Pongau bölgesinde sürdürmesi planlanan Beşiktaş , yarın TSİ 19 . 00 ' da Bischofhofen Stadı ' nda Azerbaycan ' ın Neftçi Bakü takımıyla hazırlık maçı yapacak .
Bu arada , başkan Yıldırım Demirören de takımın çalışmalarını ve ilk hazırlık maçını izlemek üzere dün akşam Sankt Johann ' a geldi .
Öte yandan , başkan Demirören ve teknik direktör Suchuster , takımın kaldığı otelde yarın TSİ 14 . 00 ' de basın toplantısı düzenleyecek .

02 . 07 . 2010 16 : 46 : 09