Odü Tıp Fakültesi'nin İlk Bilim Ödülü

İnflamatuvar Bağırsak Hastalıkları Derneği tarafından haziran ayında Ankara Rixos Otel'de yapılan 'İnflamatuvar Bağırsak Hastalıklarında neredeyiz 2010' konulu sempozyum kapsamında verilen 'En İyi Poster Bildirisi' ödülünü, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Yrd

İnflamatuvar Bağırsak Hastalıkları Derneği tarafından haziran ayında Ankara Rixos Otel'de yapılan 'İnflamatuvar Bağırsak Hastalıklarında neredeyiz 2010' konulu sempozyum kapsamında verilen 'En İyi Poster Bildirisi' ödülünü, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sevil Işık ve arkadaşları kazandı.
Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hulusi Gürel, bu durumun sevindirici olduğunu belirterek, "Kuruluş aşamasında olan Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, şimdiden yaptıkları çalışmalarla, bilim dünyasında var olduklarını göstermeye başlamışlardır. Bu tarz ödüller, bilim insanlarının çalışma azmini arttıran ve motive eden ödüllerdir. Bu anlamda, Yrd. Doç. Dr. Sevil Işık'ı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.