Yarınların Yöneticileri Gelid Çatısında Buluşacak

Torbalı'nın tanınmış simalarından olan, genç işletmeci İbrahim Çetin'in ilçenin gençleriyle birlikte kurduğu Torbalı Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (GELİD)'in kurucuları yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna tanıtıldı

Yarınların Yöneticileri Gelid Çatısında Buluşacak
Torbalı'nın tanınmış simalarından olan, genç işletmeci İbrahim Çetin'in ilçenin gençleriyle birlikte kurduğu Torbalı Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (GELİD)'in kurucuları yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna tanıtıldı. Derneğin kurucu yönetim kurulu üyeleri Torbalı Belediyesi Aquapolis Yüzme Havuzu Tesisleri'nde düzenlenen bir yemekte bir araya gelerek dernek olarak amaçlarını açıkladılar.
GELİD'in kurucu başkanı İbrahim Çetin derneklerinin, demokrasi ve insan hakları evrensel ilkelerine bağlı, girişim, düşünce, inanç ve düşünce özgürlüklerine saygılı, Atatürk'ün çağdaş uygarlık hedefine ve ilkelerine sadık olarak toplumsal yapının gelişmesine ve demokratik sivil toplum ve laik hukuk devleti anlayışının yerleşmesine yardımcı olacağını belirterek; "Torbalı'nın aydın gençleri derneğimizin çatısı altında buluşacak" dedi.
"TORBALI'NIN GENÇ LİDERLERİ GELİD'DE YETİŞECEK"
Dernek olarak Torbalı'nın her kesiminden, ilçesine hizmet etme anlayışına sahip, ahlaklı ve nitelikli gençleri bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirten Çetin; "Üyelerin liderlik özelliklerini geliştirmeyi, üyeler arasında her alanda dayanışma sağlamayı ilke kabul ediyoruz. Torbalı'nın genç liderlerini her alanda ve her kademede söz sahibi hale getirmeyi, topluma ve devlete hizmet etme amacı doğrultusunda Torbalı'nın yönetiminde söz sahibi olacak nitelikte bir kadro oluşturmayı olmazsa olmaz görüyoruz" dedi.
"GELİD BİRÇOK FAALİYET GERÇEKLEŞTİRECEK"
GELİD'in gerçekleştireceği faaliyetlerden de bahseden İbrahim Çetin şunları söyledi: "Üyelerin ithalat, ihracat, yatırım ve işletmecilik konularında güncel gelişmelerden bilgilenmesini sağlamak ve iştigal konularındaki mal ve hizmet arzını kolaylaştırmak üzere kurs, seminer, sempozyum, konferans, tetkik gezileri ve bunun gibi etkinlikler düzenlemeyi amaçlıyoruz. Bu konularda uzmanlaşmış kişi ve kuruluşların katkısıyla raporlar hazırlamayı bunları da üyelerin ve kamunun yararına sunmayı hedefliyoruz. Yurt içi ve yurt dışındaki sergi ve fuarlar hakkında üyelerimizi bilgilendirecek, gerektiğinde sergi ve fuarlar düzenleyecek veya bu fuarlara katılacağız. Üyeler arasındaki iletişimin sağlanması ve gelişmelerden haberdar edilmesi için periyodik bülten veya dergiler çıkaracağız, mevcut yayınlarda ilan yoluyla tanıtım ve duyurularda bulunacağız. Gençliğin sosyal sorumluluk bilinci ile yetişmesini ve kültür, sanat ve spor faaliyetlerine aktif katılımını sağlamak amacıyla gerektiğinde konserler, spor yarışmaları, sergiler, şiir ve resim yarışmaları vb. etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu amaca hizmet etmek üzere tiyatro topluluğu, koro vb. kültür ve sanat birimlerinin kurulmasını sağlayacak, bunlara destek verip organizasyonlarına katılacağız."
GELİD'in kurucu üyeleri önceki akşam Torbalı Belediyesi Aquapolis Yüzme Havuzu Tesisleri'nde düzenlenen bir yemekte bir araya geldi. İbrahim Çetin, Ömer Günaydın, Kadir Gözütok, Mustafa Ezikoğlu, Şenol Hoşgör, Ediz Kuşkanat, Ertunç Tutar, Evren Doğan, Tayfur Güneş, İbrahim Kaya, Oğuzhan Kırşan, Serkan Birinci, Sezer Sarıçay ve İbrahim Karapınar'dan oluşan kurucu yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekte önemli kararlar alındı. Dernek binasının önümüzdeki günlerde faaliyete geçirilmesi kararının alındığı yemekte üye kayıtlarına başlanması önerisi de kabul edildi.