Uşak Belediyesi Kent Merkezinde Yeni Yaşam Alanları İnşa Ediyor

Uşak Belediyesi, kent merkezinde yeni yaşam alanları oluşturmak amacıyla Huzurkent mevkiinde 17 bin metrekarelik mesire alanı inşa ediyor

Uşak Belediyesi Kent Merkezinde Yeni Yaşam Alanları İnşa Ediyor
Uşak Belediyesi, kent merkezinde yeni yaşam alanları oluşturmak amacıyla Huzurkent mevkiinde 17 bin metrekarelik mesire alanı inşa ediyor. Proje hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, halkın huzur ve güven içinde vakit geçirebileceği yaşam alanları inşa etmeye devam edeceklerini söyledi.
Uşak Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yapımına başladığı Huzurkent-Petek 87'deki 17 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek mesire alanı ile ilgili çalışmalara devam ediyor. Halkın daha temiz, daha nezih ve ferah ortamlarda yaşaması için yeni yaşam alanları oluşturtmaya devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Huzurkent bölgesindeki projenin yanı sıra Koruluk mesire alanında da çalışmaların sürdüğünü söyledi. Huzurkent-Pertek 87 mevkiindeki mesire alanında yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, havuz, piknik alanları ve spor alanları gibi bölümlerin yer alacağını belirten Erdoğan, " Kent merkezinde daha önceden yapılan Ilıcak Subaşı Tesisleri ve Atatürk Kültür Parkı yoğun ilgi görüyor. Halkın daha huzurlu ve güvenli bir şekilde vakit geçireceği yeni yaşam alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Bu amaçla çalışmalara başladığımız iki mesire alanını kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız. Huzurkent bölgesindeki proje 17 bin metrekarelik bir alanda inşa edilecek. Kentin her bölgesine eşit hizmet götürmemiz gerekiyor. Bu iki proje dışında yeni projelerde hayata geçireceğiz"dedi.