Harry Kewell pazartesi kampta - SPOR

Galatasaray Yönetimi, sözleşmesi sona eren Harry Kewell ile el sıkıştı...



Galatasaray Yönetimi, sözleşmesi sona eren Harry Kewell ile el sıkıştı...

Cim-Bom’daki geleceği adeta yılan hikayesine dönen tecrübeli oyuncu ile yapılan uzun pazarlıklar sonrasında, Avustralyalı yıldızla 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına yeniden anlaşma sağlandı.  Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’in Almanya’da bir araya geldiği Kewell’ın menajeri Mandiç’le 600 bin euro garanti para ve maç başı 35 bin euro’ya anlaştığı belirtildi. Dünya Kupası’ndan sonra ülkesinde tatil yapan Kewell’ın pazartesi günü takımının Hollanda kampına katılacağı öğrenildi. Adnan Sezgin de anlaşma konusunda olumlu adımlar attıklarını açıkladı.

HALDUN ÜSTÜNEL yönetimi de bırakıyor

Futbol AŞ’deki görevinden istifa eden yönetici Haldun Üstünel ve Başkan Adnan Polat arasındaki buzlar erimiyor. Cannes’da tatil yapan Üstünel’in yönetim kurulundaki görevini de bırakmaya karar verdiği ve istifa mektubu hazırladığı öğrenildi. Üstünel, Fransa dönüşü istifasını verecek. 

Pino çıkmazda rota Trochowski

Rijkaard’ın raporu doğrultusunda bir kanat oyuncusu transfer etmek isteyen Galatasaray, Alman milli oyuncu Piotr Trochowski’ye kancayı taktı. Monaco’nun, Kolombiyalı Pablo Pino’nun bonservis ücretinde indirime gitmemesi üzerine rotayı Hamburg’un başarılı oyuncusuna çeviren Adnan Sezgin’in, Hamburg kulüp yetkilileri ile görüşmeye gidip geri döndüğü öğrenildi. 1 yıllık sözleşmesi olan ve her iki kanatta da oynayabilen 26 yaşındaki Trochowski için Adnan Sezgin’in pazarlıklarını sürdürdüğü ifade edildi. 

 

Star Gazete