Bursa BSMMMO yönetim kurulu, SGK İl Müdürü Yıldız'ı ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ramazan Yıldız, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler'in, kendilerinin en önemli paydaşları olduğunu söyledi.

Bu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ramazan Yıldız, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler'in, kendilerinin en önemli paydaşları olduğunu söyledi.

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) yönetim kurulu üyeleri, kısa süre önce göreve başlayan SGK İl Müdürü Ramazan Yıldız'ı ziyaret etti. BSMMMO Başkanı Mesut Topcu, Yıldız'a yeni görevinde başarılar diledi. Topcu, kurumla eskisi kadar ciddi sıkıntılar yaşamadıklarını, karşılaşılan sorunların diyalog yolu ile çözüme kavuşturulduğunu belirtti. SGK'nın meslek mensupları için büyük önem taşıdığını da dile getiren Topcu, aradaki iletişimin de güçlü olması gerektiğini ifade etti.

SGK İl Müdürü Ramazan Yıldız ise muhasebecilerden, mali müşavirler odasından beklentilerinin çok yüksek olduğunu kaydetti. Meslek mensuplarının kurumları için önem taşıdığından bahseden Yıldız, "Sizler bizim en önemli paydaşlarımızdansınız. Sorunlarımızı başka yerlerde ve platformlarda dile getirmek yerine, yüz yüze çözüme kavuşturma çabamızı sürdüreceğiz." diye konuştu.

Yeni SGK Hizmet Binası hakkında da bilgi veren SGK İl Müdürü Yıldız, şunları söyledi: "Yapımı devam eden yeni hizmet binamızı, her gün gidip ziyaret ediyorum. Çalışmaları yakından takip ediyorum. Yeni yapılan bina 400 kişi kapasiteli. Ama bizim personel sayımız 600. Yeni bina, mevcut halimizle bize yetmeyecek. Bu yüzden bina tamamlandığında da Fomara'daki bu hizmet binamızı boşaltmayacağız. Bu binada idari birimlerimiz yer alacak."