Bafra Sakarya Deshanesi LYS sınavında Samsun birincisi çıkarttı

Bafra Sakarya Dershanesi, LYS sınavında dil kategorisinde Samsun birincisini çıkartarak büyük bir başarıya imza attı. Dershane Müdürü Osman Öksüz, 201

Bafra Sakarya Dershanesi, LYS sınavında dil kategorisinde Samsun birincisini çıkartarak büyük bir başarıya imza attı. Dershane Müdürü Osman Öksüz, 2010 SBS ve LYS sonuçlarının açıklanmasıyla her iki alanda da dershanelerinin gösterdiği başarının ilçeyi aşıp Samsun ile yarışır duruma geldiğine işaret etti. Öksüz, başarılarını disiplinli çalışan öğrenciler ve özverili öğretmenlere borçlu olduklarını söyledi.

Bafra Sakarya Dershanesi 2010 SBS ve LYS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla Bafra Samsun ve Türkiye genelinde büyük başarılara imza attı. 2010 LYS sonuçlarına göre Dil puanı kategorisinde Abdülsamet Şen, Bafra ve Samsun 1.si Türkiye 68.si, yine dil puanı derecesinde Samet Karaman Bafra ve Samsun 2.si ve Türkiye 128.liğini elde etti. TS Puan türünde Fatih Atik Bafra ve Samsun 1.si Türkiye 159.su, TM puan türünde (EP) Tuba Aydın Bafra ve Samsun 1.si Türkiye 145.si olarak Bafra'ya büyük gurur yaşattı.

Dershane Müdürü Osman Öztürk, Bafra'dan SBS sınavında tüm soruları doğru yapan ve 500 tam puan alan 6 öğrenciden 3'ünün de Sakarya öğrencisi olduğunu hatırlatarak, aynı başarıyı LYS sınavında da gösterdiklerini belirtti.

"Her geçen yıl öğrencilerimizle birlikte daha fazla çalışarak ve her sene zirveyi hedefleyerek yola çıkıyoruz. Kazanılan bu başarı başta öğrencilerimizi, öğretmen arkadaşlarımızı Bafra halkına büyük mutluluk yaşatmıştır." diyen Öztürk, Türkiye genelinde ilk 1000'de 48 derece elde ettiklerini ve önümüzdeki yıl bu sayının artması için daha fazla çalışacaklarını belirtti.