Çubuk Belediyesi 2010 projelerini mercek altına aldı

Ankara'nın Çubuk Belediyesi yönetimi gözden geçirme toplantısında, 2010 yılında yapılan ve yapılması planlanan projeler ele alındı.

Kızılcahamam'da

Ankara'nın Çubuk Belediyesi yönetimi gözden geçirme toplantısında, 2010 yılında yapılan ve yapılması planlanan projeler ele alındı.

Kızılcahamam'daki Asya Termal Tesislerin Kongre Merkezi'nde yapılan ve iki gün süren toplantıda kurum içi eğitime vurgu yapıldı. Hizmetlerin daha sağlıklı yürütülebilmesi ve vatandaşın memnuniyetinin artırılması için çalıştıklarını belirten Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, değişime ve gelişime ayak uydurabilmek için eğitimin çok önemli olduğunu söyledi. Öncelikle öğrenen daha sonra öğreten bir kent olma gerekliliğine dikkat çeken Özden, bu yüzden kurum içi eğitime ağırlık verdiklerini ifade etti.

ISO kapsamında toplam kalite, müşteri odaklı hizmet ve halkla ilişkiler kursları açtıklarını belirten Özden, "Ayrıca her hizmet biriminde çalışanlarımızın kendi hizmetleri alanında da çok çeşitli eğitimlerimiz devam etmektedir. Çalışmalarımıza aynı hız ve kararlılıkla devam edeceğiz. Katılımcı, yenilikçi bir anlayışla işbirliği ve dayanışma çerçevesinde, rutinin uzağında ortaya bir şeyler koymalıyız." dedi. Özden, başarıya ulaşmanın yolunun bir hedef belirlemek olduğunu söyleyerek, "Vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dikkate alarak, belediyemizin hizmetlerine yön verecek stratejik planımızı hazırladık. Bunda temel hedefimiz Çubuk'un yaşam kalitesini yükseltmek, tercih edilen modern bir ilçe haline getirmektir." diye konuştu.

Toplantıya Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in yanı sıra, Başkan Yardımcıları Hacı Çelebi, Mehmet Kuzal, Meclis Üyesi Osman Refahiyeli, birim müdürleri ve müdürlüklerin İSO ile MYS temsilcileri katıldı.