Başkanların park yeri kavgasında 1 kişi yaralandı

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Suluova İlçe Başkanı Ercan Süer, merkeze bağlı eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ezinepazar Belde Belediye Başk

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Suluova İlçe Başkanı Ercan Süer, merkeze bağlı eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ezinepazar Belde Belediye Başkanı Sefer Doğru'yu silahla yaraladı.

Amasya'da otopark işleten eski Ezinepazar Belde Belediye Başkanı Sefer Doğru, park yeri için tartıştığı eski Cumhuriyet Halk Partisi Suluova ilçe Başkanı Ercan Süer tarafından silahla vuruldu. Kent merkezinde otopark işleten Sefer Doğru ile Ercan Süer arasında araba park etme yüzünden tartışma çıktı. Aracını daha ileriye park et diyen otopark işletmecisi Doğru ile Süer arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir süre birbirleri ile yumruklaşan taraflar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından güçlükle durduruldu.

Daha sonra park ettiği aracına yönelen Süer, aracından aldığı tabancası ile Doğru'ya ateş açtı. Süer'in tabancasından çıkan 3 kurşundan 2'si Doğru'ya isabet etti. Biri sağ diğeri sol baldırına isabet eden kurşunla yaralanan Doğru, olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri tarafından Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisi devam eden Doğru'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Süer ise polis tarafından gözaltına alındı.