Milletvekili Çalışkan, yağıştan zarar gören yerleri gezdi

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, yağıştan olumsuz etkilenen Akpınar ilçesi ve Dulkadirli beldesini ziyaret ederek yürütülen çalışmala

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, yağıştan olumsuz etkilenen Akpınar ilçesi ve Dulkadirli beldesini ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Yağış ve selden olumsuz etkilenen Akpınar ilçesini ziyaret eden Milletvekili Abdullah Çalışkan'ı Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan karşıladı. Beraberindeki heyetle selden zarar gören yerleri ziyaret eden Çalışkan, yapılan toplantıda köy ve mahalle muhtarları tarafından bilgilendirildi. Sağanak yağış sonrasında bölgede önemli hasar oluştuğu; özellikle zirai tarım alanlarında henüz mahsulünü kaldıramamış çiftçilerimizin ciddi mağduriyetleri oluştuğu bilgisi verildi.

Akpınar'dan sonra Dulkadirli beldesine geçen Milletvekili Çalışkan'ı kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı. Çalışkan burada mağdur ve üzgün olan yöre halkını bu zor günde yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Milletvekili Çalışkan, "Bölgemizde istenmeyen bir afet yaşanmış, alt yapı önemli oranda zarar görmüştür. Olay tamamen bir doğal afettir. Halkımızın azımsanmayacak zararları oluşmuştur. Çiftçimizin yıllık ürünü tarlada tahrip olmuştur. Alt yapı çökmüştür. Bu istenmeyen bir durumdur. Fakat çok şükür ki devletimiz halkımızın bu mağduriyetlerini giderebilecek güçtedir. Gördüğünüz gibi yetkililerimiz sizlerin yanında görevlerinin başındadır. Bu üzücü durumun zararları en kısa sürede giderilecektir. Halkımıza geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.