Sıhhatine kavuşmasını dileyen mektup hazırladı

İsrail'in önde gelen dini liderlerinden, iktidar koalisyonundaki Şas Partisi'nin de ruhani lideri olan Haham Ovadya Yosef, hasta olduğu bildirilen Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'e bir an önce sıhhatine kavuşmasını dileyen bir mektup hazırladı.

Sıhhatine kavuşmasını dileyen mektup hazırladı
  Mektubun , daha ö ; nce yarın gerç ; ekleşeceği duyurulan , ancak Ç ; arşamba gü ; nü ; ne ertelendiği bildirilen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Mü ; barek ' in Kahire ' deki gö ; rü ; şmesi sırasında , Netanyahu tarafından elden Mü ; barek ' e iletileceği belirtildi .

Yedioth Ahranot gazetesinin haberine gö ; re , Haham Yosef , mektubunda , ' Kainatın yaratıcısına , bir an ö ; nce tü ; mü ; yle sıhhatinize kavuşmanızı sağlaması iç ; in dua ediyoruz ' dedi .

Haham Ovadya Yosef ile Şas Partisi Başkanı , İç ; işleri Bakanı Eliyahu Yişai ' nin yıllardır Mü ; barek ile yakın temas halinde oldukları , geç ; en aylarda Mısır ' da yakalanan İsrailli gazeteci Yotam Feldman ' ın serbest bırakılmasının da Yişai ' nin yardımıyla gerç ; ekleştiği belirtildi .

Geç ; en hafta Arap basınında yer alan haberlerde , Mısır Cumhurbaşkanı Hü ; snü ; Mü ; barek ' in sağlığının kö ; tü ; leştiği ö ; ne sü ; rü ; lmü ; ş ve Paris ' te yeni tıbbi testlerden geç ; tiği belirtilmişti .

Gerek Mısır ' da ve gerekse Arap basınında , Mü ; barek ' in sağlığındaki kö ; tü ; leşmeyle ilgili zaman zaman haberler yer almasına ve yerine oğlu Cemal ' ın geç ; eceği yolunda iddialar ortaya atılmasına rağmen , Mü ; barek sağlığı ile ilgili haberleri doğrulamıyor .

AA