'Yalınayak Leylek Sırık Haydut' Yakalandı Nassau

ABD'de "Yalınayak Leylek Sırık Haydut" lakabıyla tanınan, uçak-tekne-otomobil hırsızı Colton Harris-Moore, Bahama Adaları'nda İngiliz Kraliyet Polisi'nce şafakta tutuklandı.

  ABD ' de " Yalınayak Leylek Sırık Haydut " lakabıyla tanınan , uçak-tekne-otomobil hırsızı Colton Harris-Moore , Bahama Adaları ' nda İngiliz Kraliyet Polisi ' nce şafakta tutuklandı .
İki yıl polisten kaçan Seattlelı 19 yaşındaki 1 , 90 ' lık " Yalınayak Leylek Sırık Haydut " , şafaktan önce yakalandı .
" Amerika Kıtası çapında " hırsız olan Moore , birkaç küçük uçak , birkaç yatla motor ve otomobilleri çalmada , Fransız yazar Maurice Leblanc ' ın ( 1864-1941 ) asla tabanca taşımayan çapkın kibar hırsızı Arsen Lüpen ' i çağrıştırdı .
Harris-Moore , bu sabaha doğru Bahama ' nın başkenti Nassau emniyet müdürlüğü polis ekibince Eleuthera-Liman Adası ' nda yakalandığında yine çıplak ayak geziyordu .
" Leylek Hırsız " Moore , internet " Facebook " unda on binlerce " çılgın hayran " sahibi . ' Yalınayak Leylek Haydut ' için on binlerce gömlek-tişört , çanta imal edilmiş .
Anne Köhler , " Arsen Lüpen oğlu " için , " Umarım bir memlekete kaçar da o memlekette de ABD ' ye suçlu iadesi anlaşması bulunmaz " dedi .
11 . 07 . 2010 22 : 56 : 07