Burhaniye' De 21. Burhaniye-ören Turizm Kültür Ve Sanat Festivali'ne Kılıçdaroğlu Damgasını Vurdu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile açılan 21. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali büyük ilgi gördü.

Burhaniye' De 21. Burhaniye-ören Turizm Kültür Ve Sanat Festivali'ne Kılıçdaroğlu Damgasını Vurdu
  Kılıçdaroğlu , Cumhuriyet meydanında yaptığı konuşmada hükümete yüklenirken , Kaymakam Ali Uslanmaz ve Belediye Başkanı Fikret Akova da konuşmalarında festivallerin tanıtıma olan katkısı üzerinde durdu .
Cumhuriyet Meydanı ' nda CHP genel sekreteri Önder Sav ile çok sayıda milletvekili ve Disk Genel Başkanı Süleyman Çelebi ile birlikte yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı tören sırasında kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , çalışarak yarattığı katma değeri hakça bölüşenlerin iktidara gelmesi gerektiğini İfade etti .
CHP Lideri , festivallerin birlik ve beraberliği arttığını vurgularken , " Festivallerin en büyük özelliği , bizi ayrışma sürecine sokanlara ders vermesidir " diye konuştu . Kaymakam Ali Uslanmaz ve belediye başkanı Fikret Akova da yaptıkları konuşmalarda festivallerin tanıtıma olan katkısını anlattılar . Meydandaki törenin ardından Ören meydanında çok sayıda sergi ve stant açılırken İskele meydanında Kültür ve Sanat Derneğince , Türk Sanat ve Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi . Ören Adramytteion Açık Hava Tiyatrosunda da Necati Ender Fotoğraf yarışması ödüllerinin verilmesinin ardından Erdal ve Gürdal Tosun ' un anıları ve film gösterimi sunuldu . Bunun ardın da Uçurtmanın Kuyruğu adlı tiyatro izlendi . Anma törenine katılan Erdal Tosun , Olgun Şimşek , Erkan Can ve Engin Günaydın ' a başkan adına belediye meclis üyesi Oya Özarkon tarafından birer plaket verildi . ' Uçurtmanın Kuyruğu ' adlı oyunu izleyen Belediye Başkanı Fikret Akova , sanatçılar İlker Ayrık ve Aykut Taşkın ' a birer plaket verdi . Çok sayıda etkinlikle devam eden Festival bu gün sona erecek .